Despre noi
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Despre noi

Aflați despre istoria și serviciile noastre
Departament IT

Suntem o echipa dinamica specializata in Web Design, fiind alcatuiti din ingineri programatori si de testare. Proiectele deja realizate cuprind atat magazine online  si proiecte online destinate publicitatii companiilor dar si proiecte online interactive intre user si platforma. Deasemenea compania noastra ofera servicii complete incepand de la proiectarea site-ului pana la promovarea acestuia pe o perioada stabilita.

Importator produse pentru apa si canalizare

Suntem o echipa bine pregatita de specialisti autorizati direct de producatori. Adaugam valoare produselor si serviciilor noastre, pentru a oferi siguranta, calitate si beneficiile cele mai inalte.Cu o experienta in domeniu si cu un portofoliu de sute de clienti care au incredere in produsele si serviciile noastre, echipa noastra pune accent tot timpul pe calitate, dorind un parteneriat pe termen lung cu clientul.

Ulei auto si industrial

Asiguram o gama larga de lubrifianti si solutii de lubrifiere, pentru utilizari de la mentenanta zilnica la aplicatii speciale care solicita grade rare de lubrifianti. Principalele game de produse distribuite sunt lubrifiantii si unsorile industriale Fuchs. Distribuim uleiuri pentru motor, uleiuri de proces, transmisie si decofrare, vaseline, produse anticorozive, lubrifianti pentru prelucrarea metalelor, uleiuri emulsionabile, aditivi si multe produse similare pentru domeniile auto, industrial si agricol.

Improtatori scule industriale

Asiguram o gama larga de scule industriale , pentru utilizari de la mentenanta zilnica la aplicatii speciale. Principalele game de produse distribuite sunt .